29. 5. 2011

Tamtadadá...

Je neděle ... a to znamená, že je čas vyhlásit jednoho šťastlivce:) Ani nevíte, jak obrovskou radost jsem měla, když jsem zjistila, kolik z Vás má zájem o moje blbůstky:-) Moc Vám za to děkuju:-) ... No a protože jsem "pořadatel" a ten má právo měnit pravidla, tak tohoto práva využiju. Samozřejmě ve Váš prospěch! Rozhodla jsem se, že nebudu losovat pouze jednou, ale rovnou 2x...vše proběhlo za dozoru velevážené čtyřnohé slečny Sofie.

Měla jsem v plánu vaše jména tahat z hrnce (nemám klobouk:), dokonce jsem je už měla i napsané na pidikartičkách, ale tenhle víkend jsem bez foťáku, takže jsem to vyřešila takhle...
(Příště mi můj plán s hrncem snad výjde:-)!


 A kdopak teda za pár dní najde ve schránce dáreček? 

 Gratuluju holky:-)


...no a teď co? Vyhrály dvě krásky se stejným přáním. První padla osmička  - na mou duši, na psí uši - takže kočička se srdíčkem poputuje k  Dasdushe.  A Mishe se mocmoc omlouvám, ale nemám nakoupený matrošek, takže kočičí dvojče teď asi nevyrobím...bylo by možné si vybrat jinou potvůrku? Nějaká růžová snad zbyla, takže kdyby bylo potřeba, srdíčko by k ní šlo dodělat, hmm?:-)

A vy, kteří jste nevyhráli, nezoufejte, pokud máte o potvůrku nebo ozdobu zájem, za 40 peněz (plus poštovné - obyčejné, doporučené, ... - záleží na Vás)  je Vaše:D Takže jestli se někdo takový najde, stačí mi napsat mail. (rolnicka.zvoniva@seznam.cz)

Krásnou neděli:)

4 komentáře:

  1. Jéééééé já jsem vyhrála tu krásnou kočičku! Mám velkou radost! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju!!! Nutno dodat, že já jsem dohlížela na regulérnost hlasování ze sousedního pokoje a vážně nedošlo k žádném podplacenému přečinu :-)

    OdpovědětVymazat