26. 1. 2012

Chlapci a děvčata, pěstujte slůňata (a ptáčata:-)

 Ráno jsem ze sebe málem na zkoušce vypsala duši (snad to nebylo zbytečné!) a (p)o víkendu odstartuju učící maraton na další zkoušku (matika už se v šuplíku natěšeně třepe, 
já se teda spíš třepu hrůzou). 
Teď je ale čas přepnout na úsporný režim, juhůů:) Alespoň na dva dny! 
Na zítřek si s milým nastavíme všechny budíky, co máme. Nesmíme zaspat, protože by autobus k babičce a dědovi odjel bez nás a to by byl průšvih jak trám, protože:

1. Oba slaví narozky!!! Jupíjájé, pařba bude, přátelé:D
2. V jejich vesničce mají ty nejvíc nejlepšovější a nejkřupavější rohlíky na světě a když dojedem hned ráno, budou ještě teplé a my jich koupíme celou tašku a  budem se jimi cpát cestou k b+d baráčku:)
3. Konečně se kouknem, jak vypadá sníh (ten poprašek tady v Olmíku neviděl sníh ani z rychlíku) a postavíme sněhuláka - letos prvního dámy a pánové - protože zatím nebylo kdy, kde a z čeho:)

... a vůbec, prostě se těším, tak je to:)

Mno a  aby to nebyl jen příspěvek plný blábolů jedné studentky, která ze samého učení přišla nejspíš o rozum (který beztak nikdy ani neměla), posílám jednoho slona pro štěstí a k němu ptáčka zpěváčka.


(Až postavím toho sněhuláka, začnu se těšit na jaro, 
protože už mi to ranní štěbetání za oknem chybí:-)

4 komentáře:

  1. Pozdravuj babi a dědu, v sobotu tě mileráda vystřídám :-) A nech mi taky nějaký bilčickový rohlík!!!! :-) Chm, sněhuláka asi s váma nepostavím, když se tam blbě minem, ale náležitě ho zkritizuju, tak se snažte! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sněhulák se nestihl, děda nás zaúkoloval odhazováním sněhu:-) Ale babi tam měla jednoho postaveného, tak jsme ho alespoň náležitě obdivovali:))) A nechcu se vymouvat, ale sníh stejnak nelepil, no fakt že né:)

      Vymazat