10. 3. 2011

Štěstí v neštěstí (a to sakra pořádné)!!!

Promiňte mi ten můj hrubý slovník, ale pochopte...tento měsíc je vážně dosti psycho 
(bakalářka, zkoušky a já nevím co ještě) a do toho nám pan majitel v pondělí oznámil, 
že náš privátek prodal a do konce měsíce se musíme vystěhovat :-(...


Dobré,co? Myslela jsem, že mě trefí! Kde tak rychle seženem bydlení? (Jasně, vždycky se něco najde, ale bydlet dáááleko od centra v kdovíjakém minipokojíčku za nehorázné peníze? Ne děkuji!) Tak jsem hned nažhavila mobil a obvolávala inzeráty...a ejhle...v úterý prohlídka, dnes podepisování smlouvy + placení ... a zítra velké stěhování. Takže balíme, balíme...a balíme!  Snad to všechno vyjde!!!:) Už aby byl nový týden:-)

6 komentářů:

  1. uu no to mas super situaci, boze! tak at je nove bydleni lepsi nez predesle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak to by mě kleplo. Taky mám starosti s bydlenim... už jsem se měla o víkendu stěhovat, ale paní, co nám to měla pronajímat si vymyslela, že nás pěkně poškádlí a zkusí, jak daleko může zajít s podmínkami ohledně bydlení, o kterých doposud nebyla ani zmínka... takže... nejspíš z toho nakonec nic nebude. GRRR!!! Taky držim palce, ať se Ti pěkně bydlí a hlavně, ať se podaří všechno v pořádku přesunout. Mimochodem, už se chci delší dobu zeptat, kde bydlíš? Jako v jakém městě :)
    Jo a máš nádherný kufr! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni! Tak to je opravdu něco. Páni majitelé jsou opravdu někdy šílení... taky máme stále nějaké potíže. Už to chce změnu. Doufám, že ta tvá bude jen a jen příjemná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrá šílenost... vážně nevim, co bych dělala.... i když potkalo mě něco podobnýho, na začátku února mě vyhodili z intru:D, na privátek finenšn prostě nejsou, takže jak blbec každý ráno dojíždim. fakt super.
    Ať to všechno zvládneš, ať všechno proběhne bez problému, a nezapomeňte si dle tradice pořídit nějakou novou květinu v den kolaudačky:D (se prej má dělat, když začínáš bydlet na novym místě:D)

    OdpovědětVymazat
  5. mmm, právě vyčkáváme, než dorazí naše "stěhovací" autíčko...takže Vám můžu konečně odpovědět:)

    Simsalabim: Děkuju moc, snad si to tam co nejdříve zútulníme:)
    Misha: no, díky výmyslům majitelů už nám takhle padlo několik šancí běhěm roku, takové lidi vážně nepochopim:(...tak budu držet pěstičky, ať si taky co nejdříve něco seženete!:)...a jsem z Opavy, ale studuju v Olomouci:D..a za kufr moc děkuju:-*, ale je to spíš malý "dětský" kufřík, kterému jsem prostě neodolala a jak jsem stará, tak jsem si ho beze studu koupila! Doma mám ještě červený srdíčkový:) Schovávám do nich barvičky:)
    Len: Děkujííí. Snad jo:) Tak hodně štěstí při hladání nového, vím, že to není žádný med:)
    Týnuše:uuuf, tak to Ti teda nezávidím! my tady priváty naštestí nemáme o moc dražší než koleje (tenhle je asi jen o 200, což se dá:) a na tu kytičku budu pamatovat! Děkuju za informaci:D

    OdpovědětVymazat