19. 1. 2012

Děkuji Janince:-)


Když jsem se ráno probudila, čekal na mě na blogu jeden neobvyklý komentář:) Žvýkala jsem snídani a zírala na písmenka. Najednou mi málem zaskočilo, protože se moje oči dostaly ke slovu "překvapení". Vzkaz jsem si přečetla ještě několikrát, abych zjistila, jestli mě nešálí zrak. Miluju překvapení! A tak jsem následovala instrukce tajuplného vzkazu, sbalila kufry a sedla na první letadlo z Afriky. Doma jsem nemeškala a okamžitě jsem chvátala "mrknout" přímo tady, jak mi radil vzkaz. 
No a co se dělo dál? Seděla jsem s vykulenýma očima a pusou od ucha k uchu:-)  



Moc moc móóóc děkuju Janičce
která mému blogu poslala toto krásné ocenění:-) :-) :-)
Abych milou "štafetu" nezbrzdila, okamžitě jsem začala vybírat dalších pět blogů. Po chvíli jsem zjistila, že to není tak jednoduché, jak jsem si myslela. Překlikávala jsem z jednoho na druhý a nedokázala vybrat jenom 5:(
Nakonec se mi to s vypětím sil povedlo. 




Poslední dobou mě svádí myšlenka začít s šitím a tak mám na mušce stále více blogů šikovných švadlenek. Blog od Janči Grešákové je jedním z nich.  Je to šikovná maminka, které pod rukama, jako houby po dešti, rostou nádherné tašky, roztomilé hračky, deky, ... no koukněte a uvidíte sami:)





 Dalším virtuálním místem, kterým ráda bloudím, je blog od  Mishy, která pozoruje svět přes hledáček fotoaparátu. Více mluvit nebudu, protože její fotky Vám o ní řeknou samy více:)





Jako třetí jsem vybrala blog od Nikass. 
Narazila jsem na něj teprve nedávno, ale okamžitě jsem si ho zamilovala. Vyrábí "recy věci" a jde jí to opravdu od ruky:)









Blog s názvem Oringle je celkem nováček, 
ale o to více se těším na nové příspěvky plné inspirace a tvoření:)






No, a na závěr trošku z jiného soudku.   
Chic Ada je blog o interierovém designu. Najdete na něm spoustu nápadů  jak ozdobit, vybavit, či ozvláštnit interiér. Já jím brouzdám při popíjení kafíčka a sním o tom, jak bude jednou vypadat moje bydleníčko:)





Tak ještě pro úplnost pravidla:)
Blog, který získal toto milé ocenění:
1. Dá všem na věděnou, který človíček mu jej poslal ...
2. Vybere dalších 5 blogů (které nemají více než 200 pravidelných čtenářů)...
3. Oznámí tuto radostnou zprávu jejich majitelům:) 

13 komentářů:

  1. Gratuluji a moc hezké blogy jsi vybrala :), príma inspirace ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Len, moc děkuju:) Jen je škoda, že jich nemohlo být více:( Připadala jsem si při vybírání jako kat:´-(

    OdpovědětVymazat
  3. jee, to se mi libi :) aspon se mam zase cim kochat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kochej, kochej:) Kochání není nikdy dost:) Já se vždycky kochám ve volných chvílích a tak se kochám, kochám, prokochávám se k dalším a dalším blogům a najednou zjistím že je hodina pryč (teda kdyby jen ta hodina:-)

      Vymazat
  4. Veru, díky..úplně se dmu pýchou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Však máš taky proč:)
      I já se dmu, už jsem machrovala před Milým:)

      Vymazat
  5. Hurááá:o) Janičku Grešákovou, Nikass a Chic Adu jsem měla taky v hledáčku, a pak při házení šipkou pak padl zásah vedle. (5 je prostě málo) Takže velmi chválím výběr:o) Zbývající dva blogy určitě zkouknu až večer miláčci odpadnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, padl sice vedle, ale přímo na MIAU, která střelu rozkrájela, nabrousila a postarala se o to, aby dosáhla cíle:-) Ale aj pro mě to byl oříšek vybrat jen 5, snad moje netrefené střely taky někdo namíří na správný cíl:)))

      Vymazat
  6. Jeeejeee, to je krásné překvapení! Takovouhle mám radost!!! Moc děkuji, opravdu mě těší, že někoho blog zaujal:-) Páni, fakt mám radost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé:) A já mám radost, že jsem někomu udělala radost:)
      Tak hodně štěstí v blogování:)!

      Vymazat
  7. Ahoj Miau, díky za návštěvu u mě a tady je ten recept na kočičí sušenky. Zatím nemám vyzkoušeno, ale prý to papají. Jen bych tam místo obyč mouky dala celozrnnou a vynechala rybky v tomatě a dala jen rybky ve vlastní šťávě. Přijde mi to zdravější. http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=5245

    Jinak gratuluji k ocenění! Tvůj blog jsem neznala a dost mě baví, takže budu ráda chodit nakukovat. Měj se fajn!

    OdpovědětVymazat