18. 9. 2013

Motýlci


... tak už nám to léto asi opravdu odletělo do teplých krajů ...


... hned bych letěla taky :-)

8 komentářů:

  1. Fešáci :) Hned bych letěla... už teď mi mrznou nožky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Děkuju:-) ...Nojooo, mi už taký mrznou :-) ... a po dnešku aj uši :D

      Vymazat
  2. Milá Miau, našla jsem tento inzerát na poslední chvíli, ale tak mě napadlo, jestli to nechceš zkusit. Maluješ krásně a třeba máš malůvky na dané téma " v šuplíku". Posílám odkaz. http://krizovatka.skaut.cz/novy-skautsky-program-3/predskolaci/8472-hledame-ilustratora-pro-predskolaky/ Bylo by mi ctí, mít Tvé ilustrace v "našich" stezkách. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wáááu, Žížalko, děkuju Ti na 100 000 kráááát !!! Ani nevíš, jak moc mě Tvůj odkaz potěšil!!!! Obrovsky si vážím toho, že jsi mi ho poslala!!! :-) Všimla jsem si ho sice až dnes (a zrovna úterý je pro mě nejulítanějším dnem), ale 2 nakreslené "rychlokvašky" jsem tam "za pět dvanáct" poslala. Je mi líto, že jsem si Tvého komentáře nevšimla už včera, obrázky mohly být "vymazlenější", ale alespoň jsem to zkusila. To bych nebyla já, abych jen tak něco vzdala:-) Ještě jednou Ti moc děkuju, jsi zlatá !!!! :-) ... a mockrát děkuji za milá slůvka. To mě by bylo ctí podílet se na něčem takovém! :-)

      Vymazat
    2. Těší mě, milá Miau, že máš radost a že se Ti povedlo poslat na poslední chvíli obrázky. Tušila jsem, že by to mohlo projít i chvíli po termínu! A vyšlo...oni jsou hodní. :-) Tak uvidíme, jsem zvědavá, kdo to nakonec vyhraje a kdo nám ty pěšinky bude malovat. :-) Ukázala bys, co jsi namalovala?
      No, mi, jak jsem to rozklikla bylo taky líto, že jsem to našla tak pozdě..., ale jsi šikovná a zvládla jsi to! Díky za Tvou radost a snahu!

      Vymazat