10. 9. 2020

Plecháček na cestách

Bylo to tam kouzelné, děti dokonce zapomněly na těch pár dní zlobit.
Večer jsme si topili v malinkých kamnech a poslouchali zvuky lesa... snídali,
kafíčkovali i večeřeli jsme venku (i v dešti:), děti ušmudlané, ale spokojené... a my taky.
Protože jsme byli spolu, nikam jsme nespěchali a užívali jsme si přírodu a jeden druhého.

plecháček miauk

GLAMPING MIAUK

miauk drip it 

... kde jsme to byli a jak jsme se tam ocitli?

Během letošního léta jsme s děmi zkusili 2x stanovat -  jednou ve velkém kempu, jednou v malém rodinném. My 4, v našem stanu pro 3,5 člověka:D. Ve spacáku, na karimatce... Teda, ehm,  ři prvním pokusu jsem s Emilkou spala na velkých dětských pěnových puzzlících (nedoporučuji zkoušet, au,au, improvizaci zdar :D), protože jsem svou karimatku půjčila Josífkovi. No, na druhé stanování už jsme pořídili karimatky i dětem... jako jooo, lepší, ale až nebudu muset v noci kojit, bude to jistě pohodlnější:) Když mi na začátku srpna (po těchto dvou stanových pokusek) manžel oznámil, že bychom ještě mohli jet stanovat potřetí, na více dní, navíc v září, zavrávorala jsem. Kdysi  (tehdá bez dětí) jsme s sebou stan tahali všude, i do hor a chladného upršeného počasí. Strávili jsme v něm třeba léto na farmě ve Skotsku, byl s námi v horách v Norsku, ale s těmi prťaty je to pro mě nějak náročnější... Jo, řekněme si to narovinu, asi jsem zpohodlněla a "zezimoumřivěla" :D Nechtěla jsem ale rodince kazit radost a tak jsem hledala, jestli vůbec existuje něco, co by splnilo přání manželovo i moje.. a já našla! Véééélký stan, s kouzelnou venkovní kuchyňkou, u lesa a hlavně s úžasně pohodlnou  POSTELÍ!!!!  Lesní Glamping v Orlických horách, takže autem opravdu kousek od nás:) Ideální!!!

Slyšeli jste už o glampingu? Já koukala jako puk, když jsem na to náhodou při zoufalém hledání
narazila. Prostě nádhera a skutečnost předčila naše očekávání. Byli jsme ve stanu, přitom jsme měli poleženíčko jako doma. Navíc bez sousedů (pokud nepočítám veverky, datla, ovečky,...)

 Zkusili jste už něco podobného? Kde? Budu moc ráda za nějaká doporučení, protože příští léto bychom to chtěli zkusit zase, v jiných horách:)


(Nejedná se o placenou reklamu nebo něco podobného, jen jsem toho pořád plná a chci se podělit, třeba je mezi Vámi taky někdo, kdo by chtěl dovolenkovat co nejblíže přírodě, ale s karimatkou
a spacákem si netyká:)


2 komentáře: