25. 8. 2011

Cestou / necestou

A jak ta naše cesta vůbec probíhala? Asi si budete klepat na hlavu (my už si teď taky klepem), ale pro dopravu do Skotska jsme zvolili autobus. Takže pro představu: Ostrava -> Perth = 33 hodin jízdy - no žádný med pro naše zadnice a dlouhé nohy!  Naštěstí jsme měli asi 5h přestávku v Londýně, tak jsme se alespoň drobátko protáhli....
Ve vlaku pod kanálem La Manche

Na skok v Londýně



7 komentářů:

  1. Baví mě tvé fotky a popisy na nich :), no a s tou cestou - chápu, taky jsem letos absolvovala takovou dálku busem.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, to je vtipný! Těšim se na další příval fotek!!! :) Mimochodem, ta poslední je bezkonkurenční!

    OdpovědětVymazat
  3. hnusná představa, jen co je pravda! aspoň, že Londýn poskytl miniazyl=D

    OdpovědětVymazat
  4. Len: Děkuju:-* Jó? tak nejsem jediná, co nelítá?:)
    Misha: Jů, dííík:) Ještě semka nějaké hodím:) A poslední fotka děkuje za pochvalu...stála nás mnoho trpělivosti a bloudění:-)
    Iva: tak, tak..za to mu veřejně děkuji...akorát při zpáteční cestě byla přestávka v Londýně poněkud delší (museli jsme v té divočině přečkat noc na ulici uáááá:-)
    Gabrielle - I LIKE IT FAST: thank you :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem jela pdovodním tunelem. Nic není vidět, smrdí to tam, ale je to zážitek na celý život už jenom kvůli toho, že jsem byla na mořské hladině a pod velkou masou vody! Hurá! :) Jinak to vypadá, že sis to náramně užila, to je dobře! :) Skotsko, Anglie a vůbec celá Británie je moc hezká. Tedy alespoň pro mě je. Tak i tak, vítej doma! :D

    OdpovědětVymazat
  6. 3 podvodnice :D:D nástupiště 9 3/4 fakt existuje???

    OdpovědětVymazat